Pravila privatnosti

Poštovani posjetitelji, Kalamus, obrt za intelektualne usluge, brine se o sigurnosti vaših podataka. Molimo vas da pozorno pročitate ova pravila privatnosti, kao i tekst o kolačićima, kako biste znali na koji način i zašto prikupljamo određene podatke.
Pravila privatnosti navedena na ovoj web stranici mogu se po potrebi izmijeniti i stupaju na snagu odmah po objavi na samoj stranici. Molimo vas zato da povremeno posjetite ovo web mjesto i provjerite ima li kakvih promjena.

Podatke prikupljamo ponajprije radi poboljšanja vašega korisničkoga iskustva, ali i radi boljega razumijevanja vaših potreba. Pojedini nam podatci služe za praćenje prometa i analizu posjetitelja stranice. Te podatke prikupljamo pomoću Google Analyticsa. Podatci koji se tako prikupljaju zaštićeni su i ne postoji način osobne identifikacije korisnika.

Osobne podatke na ovoj stranici prikupljamo isključivo uz vaš pristanak, pomoću kontakt-formi. Pomoću kontakt-forme od vas tražimo podatak o imenu i prezimenu te e-adresu kako bismo vas mogli povratno kontaktirati, tj. kako bismo mogli odgovoriti na vaše poruke.

U svakom trenutku možete zatražiti da izbrišemo vaše osobne podatke iz sustava.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam se javite e-porukom na kalamus@kalamus.hr
Copyright © 2021 KALAMUS | Izrada web stranice: Digitalne ideje
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram